Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Amsterdam

HomeArbeidsrecht Amsterdam

Arbeidsrecht Amsterdam

U woont in Amsterdam en heeft dringend arbeidsrecht advies nodig. Sinds gisteren bent u namelijk op non-actief gezet door uw werkgever vanwege verdwenen geld uit de kassa. U heeft direct aan uw werkgever aangegeven dat u geen geld heeft gestolen uit de kassa. Echter blijft de werkgever bij zijn standpunt dat eerst onderzoek dient te worden gedaan naar het verdwenen geld.

U bent van mening dat de non-actiefstelling onrechtvaardig is omdat u niets verkeerd heeft gedaan. Nu de non-actiefstelling gisteren is ingegaan en u zo snel mogelijk een eind aan deze situatie wilt maken, gaat u snel op zoek naar een jurist arbeidsrecht. U belt dezelfde dag nog met een jurist arbeidsrecht, die aangeeft dat direct aan de werkgever een aangetekend schrijven dient te worden gestuurd waarin dient te worden aangegeven dat u beschikbaar blijft voor het uitvoeren van de bedongen werkzaamheden zoals overeengekomen in de arbeidsovereenkomst.

Echter blijkt al snel dat de jurist arbeidsrecht die u heeft benaderd een vrij hoog uurtarief heeft, namelijk € 200,00. Een dergelijk uurtarief is voor u helaas niet een betaalbaar uurtarief. Toch heeft een gedegen jurist arbeidsrecht nodig die u kunt helpen bij het opstellen van een juridisch schrijven aan de werkgever waarin een en ander uit een wordt gezet. Maar welk kantoor biedt betaalbaar arbeidsrechtelijk advies aan voor een betaalbare prijs vraagt u zich af?

Arbeidsrecht Precise and Wise

Als een in een dergelijke verkeert dan kan Precise and Wise Juristen u voorzien van scherp arbeidsrechtelijk advies. De juristen van Precise and Wise bieden al arbeidsrecht advies voor een uurtarief van € 99,95 ex. BTW. Zij beschikken over een gedegen kennis van het arbeidsrecht zodat zij exact weten wat u dient te doen in een bepaald arbeidsrechtelijk conflict. Indien u dus in de omgeving Amsterdam woon en u zoekt betaalbaar arbeidsrecht advies, neem dat direct contact op met Precise and Wise, zij nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en daarop actie te ondernemen indien gewenst.