Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Rotterdam

HomeArbeidsrecht Rotterdam

Arbeidsrecht Rotterdam

Door een conflict op uw werk bent u op zoek naar een jurist arbeidsrecht. Op uw werk wordt u namelijk al een tijd lang lastig gevallen met racistische opmerkingen door collega’s op het werk. De collega’s zeggen dingen die te maken hebben met uw achtergrond. In het begin kon u nog wel met de pesterijen omgaan maar sinds kort wordt het u echt te veel. De werkgever doet weinig of niets aan de bestaande situatie waardoor er geen verbetering in de situatie optreedt.

U belt een jurist arbeidsrecht op om te vragen wat uw rechten zijn. De jurist arbeidsrecht geeft aan dat de werkgever zich op grond van de Arbowet dient in te spannen om pesten op de werkvloer te voorkomen en te beperken. In artikel 3 lid 2 van de Arbotwet staat namelijk dat de werkgever een beleid dient te voeren binnen de onderneming welke is gericht op het voorkomen en indien dat niet mogelijk is beperking van psychosociale arbeidsbelasting van de werknemer. Volgens artikel 1 lid 3 sub e Arbowet vallen onder psychosociale arbeidsbelasting seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en werkdruk die in de arbeidssituatie stress teweeg brengen. Echter omdat u een gemiddeld inkomen heeft bent u niet in staat om een dure jurist arbeidsrecht te betalen die uw zaak kan behartigen.

Arbeidsrecht Precise and Wise

Indien u in een dergelijke situatie verkeert en u woont in de omgeving Rotterdam, dan kunnen de arbeidsrecht juristen van Precise and Wise u bijstaan. Het grote verschil met andere juridische dienstverleners is dat zij werken voor slechts € 99,95 ex. BTW per uur. De meeste juristen vragen al een vergoeding van € 200,00 ex. BTW, als het niet meer is. Het grote voordeel van Precise and Wise is daarnaast dat de juristen laagdrempelig zijn zodat de cliënt zich snel op zijn of haar gemak voelt en in het geval zijn of haar situatie wijzigt gemakkelijk contact wordt opgenomen zodat misverstanden worden voorkomen.