Arbeidsrecht

Arbeidsrecht Utrecht

HomeArbeidsrecht Utrecht

Arbeidsrecht advies Utrecht

U heeft een baan aangeboden gekregen in Utrecht. Omdat de reisafstand van uw huidige woonplaats naar Utrecht dusdanig groot is en u daardoor een lange reistijd zult hebben naar het werk, heeft u het plan opgevat om te verhuizen naar Utrecht zodat u weinig tijd kwijt bent aan reizen. Echter alvorens u definitief besluit om naar Utrecht te verhuizen wilt u eerst dat een jurist arbeidsrecht het aangeboden arbeidscontract nakijkt in verband met arbeidsrechtelijke onjuistheden dan wel lacunes die moeten worden aangevuld in het arbeidscontract.

Arbeidsrecht jurist

Omdat u een gemiddeld inkomen heeft wilt u een goedkope maar ook deskundige jurist arbeidsrecht uw contract na laten kijken. U heeft reeds in uw vriendenkring gevraagd of iemand een goede jurist arbeidsrecht kent die u zou kunnen helpen, echter is het nog niet gelukt om een geschikte arbeidsrecht jurist te vinden die qua prijs aantrekkelijk genoeg is.

Arbeidsrecht advies

Indien u in een dergelijke situatie verkeert, dan zouden de juristen van Precise and Wise u goed van dienst kunnen zijn. Zij zijn deskundig op het gebied van het arbeidsrecht en zijn bovendien betaalbaar voor mensen met een modaal inkomen. Het uurtarief is slechts € 99,95 excl. BTW. Ook kan vooraf een bepaalde prijs worden afgesproken zodat vooraf duidelijk is wat u kwijt bent aan bijvoorbeeld het controleren van uw arbeidscontract. Heeft u nu hulp nodig? Neem dan contact met ons op.