Juridisch adviesbureau

Juridisch adviesbureau Eindhoven

HomeJuridisch adviesbureau Eindhoven

Juridisch adviesbureau Eindhoven

U bent op zoek naar een deskundig juridisch adviesbureau in Eindhoven. De verkopers van uw huis heeft u namelijk een huis verkocht met een slechte dakbedekking waardoor er water lekt in het huis. U heeft al geprobeerd om er onderling met de verkopers uit te komen, echter willen zij niet meewerken aan een goede oplossing.

U vraagt het juridisch adviesbureau wat de mogelijkheden zijn om de schade aan het dak vergoed te krijgen door de tegenpartij. Om de schade vergoed te krijgen is het van belang dat naar het bouwjaar van de woning wordt gekeken om te bepalen wat u mocht verwachten van de woning geeft het juridisch adviesbureau in Eindhoven aan.

In dit geval gaat het om een nieuw huis en mag u een goede dakbedekking verwachten. Maar wat als de verkoper niet wilt meewerken aan vergoeding van de schade, wat dan? Het juridisch adviesbureau zal in dit geval aangeven dat zij over zal gaan tot dagvaarding van de verkopende partij om de schade via de rechtbank vergoed te krijgen.

Wat is voordeel van een gerechtelijke uitspraak? Op het moment dat er een gerechtelijke uitspraak ligt (een vonnis) dan dient degene die veroordeeld is zich daar aan te conformeren. Een vonnis levert een executoriale titel op. Dit houdt in dat kan worden overgegaan tot executie van het vonnis als de verkopende partij nog steeds niet zou willen meewerken aan de veroordeling.

Hulp

Heeft u een juridisch adviesbureau nodig die gespecialiseerd is het contractenrecht? Neem dan contact op met juridisch adviesbureau Precise and Wise Juristen. Zij kunnen u voorzien van goed en deskundig juridisch advies voor een scherpe prijs.