Juridisch adviesbureau

Juridisch adviesbureau nodig?

HomeJuridisch adviesbureau

Juridisch adviesbureau

Bent u op zoek naar een goed juridisch adviesbureau? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag bij in civiele zaken. Wij hebben ruim ervaring op verschillende rechtsgebieden, zoals het verbintenissenrecht, huurrecht, auteursrecht, burenrecht of arbeidsrecht. Maar wij staan u ook graag bij als het gaat om consumentenzaken. Heeft u bijvoorbeeld iets besteld via internet en het voldoet niet aan uw verwachtingen, dan kunnen wij u bijstaan. Heeft u een occasion gekocht en voldoet die niet aan uw verwachtingen, neem dan ook gerust contact op.

No-nonsense

Als u van een no-nonsense mentaliteit houdt, dan bent u ook op het juiste adres. Wij bespreken dingen op een laagdrempelige manier met elkaar. Van belang is dat de klant zich comfortabel voelt bij de communicatie. Als de klant ergens mee zit, dan is het altijd mogelijk om hier via WhatsApp of de telefoon vragen over te stellen. Juist doordat er sprake is van een laagdrempelige manier van communiceren, zullen klanten snel contact opnemen als er iets is. Hierdoor worden eventuele problemen in een vroeg stadium opgelost. Als de klant met een vraag zit worden daar bovendien geen kosten voor in rekening gebracht. Dit in tegenstelling tot menig andere bedrijven, die per minuut factureren.

Eerlijk advies

Als u juridisch advies nodig heeft en u laat de zaak door ons beoordelen, dan zullen wij altijd een eerlijk advies geven over de haalbaarheid van de zaak. Als de zaak simpelweg geen kans van slagen heeft, dan zullen wij dat ook zo aangeven. Alleen in het geval er een redelijke kans bestaat dat wij een zaak voor u kunnen winnen, dan zijn wij bereid die zaak aan te nemen. Op die manier wordt niet onnodig geprocedeerd of wordt u onnodig op kosten gejaagd.

Precise and Wise

Precise and Wise is een adviesbureau welke op een open en transparante manier te werk gaat. Wij verlenen juridisch advies op veel verschillende rechtsgebieden. Neem contact met ons op als u een juridisch probleem heeft. U ontvangt altijd een juridisch advies gratis.