Juridisch advies Deventer

Juridisch advies Deventer

Juridisch advies Deventer

Woont u in Deventer en heeft u juridisch advies nodig, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij naast e-mail ook bereikbaar via WhatsApp. Op die manier kan men direct een vraag stellen en daar een antwoord op krijgen. Wij hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het civielrecht. Het civielrecht wordt ook wel het burgerlijk recht genoemd. Alle rechtsregels van dit rechtsgebied zijn opgenomen in het burgerlijk wetboek. De rechtsregels bevatten informatie over hoe bepaalde geschillen tussen burgers onderling dienen te worden opgelost.

Buitengerechtelijk

Indien er een geschil rijst tussen partijen is dat vaak een vervelende aangelegenheid. Als een rechtszoekende naar ons toekomt zullen we eerst bekijken of er een redelijke kans van slagen is. Het verdient altijd de voorkeur om een geschil buiten de rechter op te lossen omdat dit veel stress scheelt. Bovendien is het ook een stuk goedkoper. In een procedure bij de rechtbank zal namelijk griffierecht moeten worden betaald. Ook zal er een deurwaarder moeten worden ingeschakeld die de dagvaarding uitbrengt aan de gedaagde persoon. Daarnaast zullen er kosten zijn voor de jurist die dagvaarding opstelt. Als wij de zaak winnen voor u, dan krijgt u die kosten gelukkig wel terug.

Gerechtelijk juridisch advies

In de 10 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de praktijk bij de verschillende rechtbanken in Nederland. Soms kan het niet anders dan dat en geschil via de rechter wordt beslecht. Het nadeel van een procedure is dat het vaak veel stress oplevert bij de cliënt. Op het moment dat zij worden bijgestaan door een goede jurist scheelt dat een hoop stress. Op die manier voelt de cliënt zich gesteund zal het een stuk minder stress opleveren. Alvorens we en zaak aanhangig maken bij een rechter zullen we altijd eerst aangeven dat we niet kunnen garanderen dat de rechter ons gelijk geeft.