Juridisch advies

Precise and Wise Juristen

HomeOver ons

Precise and Wise Juristen is een ambitieus en gedreven juristen kantoor dat zich richt op de advisering van particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt haar cliënten te voorzien van effectieve rechtshulp. Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt.

Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliënten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen.

Precise and Wise is opgericht door Mark Fluitman. Hij heeft vier jaar rechten gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam om vervolgens vier jaar rechten te studeren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Mark Fluitman heeft de graad Bachelor of Laws.

Juridisch advies
Mark Fluitman LLB