Gepubliceerde uitspraken

HomeGepubliceerde uitspraken

Gepubliceerde uitspraken

Precise and Wise Juristen procedeert regelmatig bij de verschillende 11 rechtbanken in Nederland. Iedere rechtbank behandelt zaken van verschillende rechtsgebieden. Om een beeld te geven van behaalde resultaten voor de cliënten van Precise and Wise en tevens hoe een rechtszaak in zijn werk gaat hebben wij hieronder meerdere uitspraken geplaatst die op rechtspraak.nl zijn gepubliceerd.

Ontbinding consumentenkoop

Vonnis rechtbank Amsterdam

Op 30 september 2022 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Amsterdam, Kamer voor Kantonzaken vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9988534)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Analoge toepassing van art. 7:267 lid 7 BW. Vordering tot niet langer voortzetten van de huur toegewezen

Vonnis rechtbank Noord-Holland

Op 4 augustus 2022 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Zaanstad vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9702785)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Aannemer bepaald hoe gebreken worden hersteld

Rechtbank Noord-Holland

Op 29 juni 2022 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Alkmaar, vonnis gewezen in een zaak (Zaaknr./rolnr.: 9808896 \ CV EXPL 22-1844 CK) van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Veroordeling tot betaling schade inzake vernieling taxushaag door buurvrouw

Vonnis rechtbank Midden-Nederland

Op 9 februari 2022 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Almere, vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9275054) van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Bevoegdheid Kantonrechter

Tussenvonnis rechtbank Den Haag

Op 17 november 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Den Haag, Kamer voor Kantonzaken, locatie Leiden, vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9272244) van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Veroordeling tot betaling schade inzake zonder toestemming verwijderen mandelige taxushaag

Vonnis rechtbank Midden-Nederland

Op 22 december 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Lelystad vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9221604)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Vordering tot terugbetaling van waarborgsom huurder toegewezen

Vonnis rechtbank Oost-Brabant

Op 17 juni 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Kamer voor Kantonzaken, locatie Den Bosch vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 8948027)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Veroordeling tot nakoming van aangeboden voorwaardelijke ontbinding (Vochtvreter werkt niet / onvoldoende)

Vonnis rechtbank Gelderland

Op 2 juni 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Gelderland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Zutphen vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 8937288)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.

Vordering tot ontbinding huurovereenkomst toegewezen in bodemprocedure. Huurder start kortgeding waarna ontruiming tijdelijk wordt geschorst.

Vonnis rechtbank Oost-Brabant

Op 7 april 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Kamer voor Kantonzaken, locatie Den Bosch vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 9073736)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen.

Verzet van opposant ongegrond, uitspraak waartegen verzet was ingesteld wordt bekrachtigd.

Vonnis rechtbank Overijssel

Op 16 februari 2021 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Overijssel, Kamer voor Kantonzaken, locatie Enschede vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 8744053)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven.

Verklaring voor recht inzake eigendom coniferenhaag en veroordeling tot betaling schade inzake vernieling coniferenhaag

Vonnis rechtbank Noord-Holland

Op 2 september 2020 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Alkmaar vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 8188091)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.

Geen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde wegens niet voortzetten werkzaamheden

Vonnis rechtbank Noord-Nederland

Op 13 december 2016 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Leeuwarden vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: KL 4719098)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.

Vordering tot ontbinding koopovereenkomst toegewezen in verband met teruggedraaide kilometerstand

Vonnis rechtbank Limburg

Op 13 januari 2016 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Limburg, Kamer voor Kantonzaken, locatie Utrecht vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 4463306)  van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.

Veroordeling tot betaling koopprijs auto

Vonnis rechtbank Gelderland

Op 15 oktober 2014 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Gelderland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Apeldoorn vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 2730901-14/900) van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.

Veroordeling tot betaling herstelkosten bij non-conforme tweedehands auto

Vonnis rechtbank Midden-Nederland

Op 10 september 2014 heeft de Kantonrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Kamer voor Kantonzaken, locatie Utrecht vonnis gewezen in een zaak (zaaknummer: 3120549) van een cliënt van Precise and Wise Juristen. De Kantonrechter heeft onze cliënt gelijk gegeven en overweegt als volgt.