Juridisch advies

Juridisch advies Enschede

HomeJuridisch advies Enschede

Juridisch advies in Enschede

U woont in Enschede en bent op zoek naar juridisch advies voor een gerezen conflict tussen u en uw buurman. De buurman weigert namelijk zijn muur in te korten tot de wettelijk toegestane hoogte van twee meter. Hierdoor kijkt u tegen een muur van drie meter aan. U vindt de muur erg vervelend omdat u zich daardoor opgesloten voelt in uw eigen tuin. 

U heeft al verschillende keren geprobeerd om samen met de buurman tot een oplossing te komen. Hij weigert elke medewerking. U heeft de gemeente op de hoogte gebracht van het gerezen conflict tussen u en uw buurman. Zij geven aan dat zij in een dergelijke zaak weinig kunnen betekenen omdat dit een civiele zaak betreft en de zaak moet worden beslecht bij de rechtbank Overijssel, locatie Enschede.

In dit geval is art. 5:49 lid 1 BW van toepassing. In genoemd artikel staat dat buren een scheidingsmuur mogen plaatsen op de erfgrens waarbij die maximaal twee meter hoog mag zijn. U bent inmiddels ten einde raad en weet niet hoe u nu verder moet met dit probleem en gaat op zoek naar een jurist die is gespecialiseerd in het burenrecht. Op internet treft u echter zoveel aanbod van juristen aan dat u niet weet welke u moet kiezen.

Onze juristen helpen u

Indien u in Enschede woont en u bent op zoek naar een jurist die voor een betaalbare prijs u kan bijstaan, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u goed van dienst zijn. Ons kantoor hanteert een uurtarief van € 99,95 exclusief BTW en levert kwalitatief goede juridische bijstand. Lees hier de reviews van cliënten over onze dienstverlening. Neem direct contact met ons op en ontvang het eerste juridisch advies gratis. Hierdoor weet u in ieder geval of u iets met de zaak kunt.