Juridisch advies

Juridisch advies Enschede

HomeJuridisch advies Enschede

Juridisch advies in Enschede

Woont u in Enschede en heeft u juridisch advies nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het civielrecht. Dit is het recht wat gaat over geschillen tussen burgers onderling. Regelmatig komt het voor dat burgers geschillen hebben waar zij zelf niet uitkomen zonder dat er een rechter aan te pas komt. Het verdient echter de voorkeur dat en geschil buitengerechtelijk wordt opgelost omdat dit in de eerste plaats veel minder stress oplevert maar bovendien ook veel goedkoper is. Op die manier kan een geschil ook naar tevredenheid worden opgelost voor beide partijen.

Betaalbaar juridisch advies

Voor ons is het belangrijk dat het recht voor iedereen toegankelijk is. Vaak zie je dat iemand met een modaal inkomen te weinig verdient om een advocaat te betalen met een tarief van € 250,00 excl. BTW per uur, maar weer te veel verdient voor een pro deo advocaat. Kortom deze mensen vallen net tussen wal en schip. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat iemand een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, echter zie ook vaak dat de verzekering niet alles dekt. Precise and Wise biedt voor deze mensen een goede oplossing door juridisch advies te geven voor een betaalbaar tarief, namelijk € 100,00 excl. BTW. Op deze manier kan iemand met een normaal inkomen ook zijn recht halen.

Precise and Wise

Indien u in Enschede woont en u bent op zoek naar een jurist die voor een betaalbare prijs u bij kan staan, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hanteren een uurtarief van € 100,00 exclusief BTW. Lees hier de reviews van cliënten over onze dienstverlening. Neem direct contact met ons op en ontvang het eerste juridisch advies gratis. Hierdoor weet u in ieder geval of u iets met de zaak kunt.