Juridisch advies

Juridisch advies Groningen

HomeJuridisch advies Groningen

Juridisch advies in Groningen

Als u op zoek bent naar juridisch advies in Groningen, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u deskundig bijstaan. Het voordeel van onze juristen is dat zij in tegenstelling tot veel andere juridische dienstverleners een stuk goedkoper zijn. Het uurtarief van een gemiddelde jurist of advocaat ligt namelijk al gauw op € 200,00 exclusief BTW. Het uurtarief van Precise and Wise is slechts € 99,95 per uur.

Heeft u op dit moment juridisch advies nodig neem dan direct contact met ons op. Ook voor juridisch advies Amsterdam of bijvoorbeeld juridisch advies Tilburg kunt u bij ons terecht, in principe verleent ons kantoor in heel Nederland juridisch advies. Onze juristen staan u graag te woord en voorzien u van een eerste gratis juridisch advies. Met een gratis eerste juridisch advies kan uw zaak snel worden opgelost, echter als er toch meer nodig is om de zaak op te lossen dan neemt ons kantoor tegen het voordelige uurtarief uw zaak in behandeling.

In het geval er een juridisch schrijven dient te worden gezonden aan de tegenpartij, dan zullen onze juristen het schrijven eerst aan u voorleggen alvorens het schrijven wordt verzonden. Hierdoor weet u wat er aan de tegenpartij is verzonden. Ook kunnen wij de zaak aan de rechtbank in Groningen voorleggen als de tegenpartij niet wilt meewerken aan een goede oplossing. Wij hebben veel ervaring met procederen bij de Kantonrechter. Hierdoor weten wij hoe we de procedure moeten voeren. Het vervelende aan een procedure is dat deze vaak wel lang kan duren. Juist daarom is het van belang om een jurist in de armen te nemen die weet hoe zo effectief mogelijk een de procedure wordt aangepakt. Vaak vragen tegenpartijen onterecht vaak uitstel aan. Tegen het opzettelijk vertragen van de procedure kan worden opgetreden, door bezwaar in te dienen tegen het verzoek om uitstel.