Juridisch advies Haarlem

HomeJuridisch advies Haarlem

Juridisch advies Haarlem

Als u in Haarlem woont en u bent op zoek naar juridisch advies, dan kunnen wij u helpen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het civielrecht. Het civielrecht beslaat een reeks van rechtsgebieden die met name geschillen tussen burgers onderling aanpakt. Wij geven juridisch advies voor € 99,95 per uur. Dit ligt ver beneden het gemiddelde uurloon van de meeste juristen. Behalve als iemand een rechtsbijstandverzekering heeft, zijn tarieven hoger dan € 99,95 vaak al niet meer haalbaar voor de meeste mensen.

Haalbaarheid onderzoeken

Als wij een zaak aannemen vinden wij het belangrijk om eerst goed naar de haalbaarheid te kijken. Pas als we ervan overtuigd zijn dat de zaak de moeite waard is en geen nutteloze zaak is zullen wij aangeven dat we de zaak in behandeling nemen. Dit voorkomt veel juridische kosten voor de cliënt en tevens een heleboel verspilde energie. Bovendien is het ook veel fijner als er een mooi resultaat wordt behaald. Soms kunnen bepaalde geschillen ook principe zaken zijn voor mensen. In dat geval kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kwalitatief juridisch advies

Wij vinden het daarnaast belangrijk om kwalitatief juridisch advies te geven. Wij zullen altijd de meest recente jurisprudentie nagaan als een zaak wordt aangespannen. Op die manier weten we zeker dat de in te stellen vordering in lijn is met de rechtspraak en de vordering dus een grote slagingskans heeft. Een vordering kan zowel via een rechtsgang als buitengerechtelijk worden ingesteld. Zo kan je bijvoorbeeld een overeenkomst ontbinden buitengerechtelijk.

Als de tegenpartij echter niet wilt meewerken aan de ontbinding, in die zin dat zij bijvoorbeeld een gedane koop niet ongedaan wilt maken, dan zal u naar de rechtbank moeten om een zogenaamde executoriale titel te halen, ook wel een vonnis genoemd. Heeft u op dit moment juridisch advies nodig en woont u in Haarlem, neem dan contact met ons op.