Juridisch advies

Juridisch advies Haarlem

HomeJuridisch advies Haarlem

Juridisch advies Haarlem

Indien u in Haarlem woont en goedkoop juridisch advies nodig heeft, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u helpen. Zij geven namelijk juridisch advies voor € 99,95 per uur. Dit ligt ver beneden het gemiddelde uurloon van de meeste juristen. Onze juristen hebben daarnaast een no-nonsense houding, in die zin dat zij to the point. Ook hebben zij een laagdrempelige houding hebben tegen cliënten zodat de cliënt zich op zijn gemak voelt.

Rechtsgebieden

De juristen van ons kantoor in Haarlem zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Namelijk het arbeidsrecht, auteursrecht, bestuursrecht, burenrecht, huurrecht, letselschaderecht, pensioenrecht en het verbintenissenrecht. Als u bijvoorbeeld een juridisch conflict heeft met uw autogarage, dan heeft u een jurist verbintenissenrecht nodig. Deze jurist weet exact alle wetten en regels omtrent contracten tussen consumenten en bedrijven dan wel tussen twee bedrijven of particulieren.

Het voordeel van een jurist verbintenissenrecht is dat hij is gespecialiseerd in juridische vraagstukken welke te maken hebben met contracten en verbintenissen die van rechtswege ontstaan, zoals bijvoorbeeld een onrechtmatige daad. Bij dat laatste kan men denken aan een aanrijding met de auto en de andere automobilist de schade niet wilt vergoeden. Maar als u met een ander probleem zit zoals bijvoorbeeld een inbreuk op uw auteursrecht, dan kunnen onze juristen u ook prima van dienst zijn. Doordat onze juristen zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden kunnen wij onze klanten op veel rechtsgebieden van dienst zijn.

Precise and Wise

Woont u in de omgeving Haarlem en heeft u een juridisch probleem? Neem dan contact met ons op, op een van de volgende telefoonnummers 055 234 0344 of (06) 57548629. Wij voorzien u met plezier van een gratis juridisch advies en indien gewenst nemen wij u zaak verder in behandeling om het probleem effectief en snel op te lossen.