Juridisch advies Hoorn

Juridisch advies Hoorn

HomeJuridisch advies Hoorn

Juridisch advies in Hoorn

Woont u in Hoorn en heeft u juridisch advies nodig? In dat geval staan we u graag bij. Wij verlenen juridisch advies aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met het verstrekken van juridisch advies. Zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk verlenen wij advies. Wij procederen regelmatig voor de verschillende rechtbanken in Nederland.

Laagdrempelig

Wij vinden een laagdrempelige manier van communiceren met de cliënt belangrijk. Hierdoor ontstaat er een niet al te formele relatie. We zien hierdoor dat klanten sneller contact opnemen met ons, zodat onduidelijkheden worden voorkomen. Wij vinden het ook belangrijk dat de klant zich gehoord voelt. Een luisterend oor naar de cliënt is belangrijk in onze optiek. Op die manier ontstaat er vertrouwen over en weer.

Laag tarief

Als u naar ons belt zullen we eerst een gratis juridisch advies aan u geven. Als er meer werk nodig is om antwoord te geven op de vraag zullen we aangeven dat dit tegen kosten kan worden uitgezocht. In de meeste gevallen kunnen we wel gratis een inschatting geven van uw positie. Wij geven advies voor een bedrag van € 100,00 per uur. In vergelijking met de meeste rechtsbijstandverleners is dit een laag tarief. Voor de meeste mensen die op zoek zijn naar advies is dat een betaalbaar tarief.

Juridisch advies nodig?

Heeft u op dit moment juridisch advies nodig en u woont in Hoorn, dan kunnen wij u bijstaan in een juridische procedure. Vaak is het slimmer om een jurist naar een zaak te laten kijken omdat deze verstand van zaken heeft. Op die manier voorkomt u ook dat u wellicht een fout juridisch pad bewandelt en daardoor uw rechten verspeelt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vraag en wij zullen vervolgens aangeven waar u staat. Mocht uw zaak meer aandacht nodig hebben, dan zijn wij uiteraard bereid om u verder te helpen.