Juridisch advies Leeuwarden

Juridisch advies Leeuwarden

HomeJuridisch advies Leeuwarden

Juridisch advies Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en heeft u juridisch advies nodig? Dan kan Precise and Wise u bijstaan. Wij geven advies buitengerechtelijk en gerechtelijk. Wij vinden het voor een goede relatie met de cliënt belangrijk dat er op een laagdrempelige manier wordt gecommuniceerd. Op die manier ontstaat er gemakkelijk een vertrouwensrelatie. Hierdoor nemen cliënten gemakkelijk contact op en kunnen eventuele onduidelijkheden in een vroegtijdig stadium worden voorkomen. Ook vinden we het belangrijk dat er een luisterend oor wordt geboden aan de cliënt. Op die manier voelt de cliënt zich gehoord ter zake zijn of haar probleem.

Redelijke slagingskans

Als er sprake is van een zaak die een redelijke kans van slagen heeft zullen we aangeven dat we de zaak oppakken. Indien dat niet het geval is zullen we dat ook aangeven. Op die manier voorkomen we dat we energie gaan besteden aan een zaak die a priori een verloren zaak is. Wij bieden juridisch advies in Leeuwarden voor een tarief van € 100,00 exclusief BTW. Dit is een uiterst laag tarief in vergelijking met de meeste juridische dienstverleners.

Juridisch advies bedrijven

Heeft u een bedrijf en heeft u juridisch advies nodig? Dan staan wij u ook graag bij. Wij adviseren het midden en -kleinbedrijf in verschillende sectoren. Dit kan van kinderdagverblijven zijn tot en met en ondernemer in de bouw. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het civielrecht. Hierdoor kunnen we de bedrijven voorzien van gespecialiseerde rechtshulp. Wordt u bijvoorbeeld aansprakelijk gesteld voor een wanprestatie, dan kunnen wij u van dienst zijn. Ook in een procedure bij de rechtbank kunnen wij u bijstaan. Wij dagvaarden zelf voor cliënten in een procedure, maar staan cliënten ook bij als zij zelf worden gedagvaard door een ander. Het schrijven van conclusies van antwoord op een dagvaarding en het schrijven van pleitnota’s zijn werkzaamheden waar wij veel ervaring mee hebben. Heeft u op dit moment juridisch advies nodig en woont u in Leeuwarden, neem dan vrijblijvend contact op.