Juridisch advies

Juridisch advies Nijmegen

HomeJuridisch advies Nijmegen

Juridisch advies in Nijmegen

U heeft juridisch advies in Nijmegen nodig. U heeft sinds kort een eigen nagelstudio opgericht. Het enige wat u weerhoudt om de nagelstudio te openen is de niet goed functionerende verwarmingsinstallatie die u heeft laten plaatsen door een aannemer. De aannemer heeft na onderzoek aangegeven dat er inderdaad een bepaald gedeelte van de studio niet wordt verwarmd. De aannemer geeft aan dat hij het probleem kan verhelpen, echter komen de kosten daarvoor dan voor uw rekening.

U bent het niet eens met deze gang van zaken en wendt zich in Nijmegen tot een jurist voor juridisch advies. U ziet op internet verschillende juristen maar vindt het uurtarief wat zij vragen voor juridisch advies te hoog. Tot nu heeft u geen lager uurtarief dan € 200,00 voor juridisch advies gezien. Een dergelijk uurtarief is voor u niet betaalbaar.

Indien u in een dergelijke situatie verkeert, zoek dan niet verder naar een goedkopere jurist. Precise and Wise Juristen biedt u namelijk juridisch advies tegen een uurtarief van € 99,95 exclusief BTW. Zij kunnen u deskundig bijstaan in de meest voorkomende juridische geschillen, zoals bijvoorbeeld geschillen ten aanzien van verbintenissenrecht, arbeidsrechtsrecht, huurrecht, contractenrecht of bijvoorbeeld auteursrecht.

Voor veel mensen is juridisch advies tegen een dergelijk tarief een goede oplossing. Vaak is het namelijk zo dat zij net te veel verdienen om advocaat toegewezen te krijgen op basis van een toevoeging, in de volksmond een gratis advocaat. Aan de andere kant is het uurtarief van € 200,00 exclusief BTW weer te hoog voor veel mensen, waardoor zij min of meer tussen wal en schip vallen.

Bent u op zoek naar kwalitatief goed juridisch advies tegen een echt betaalbare prijs? Neem dan contact op met ons kantoor. Onze juristen nemen de tijd om naar het bij u gerezen geschil te luisteren en zullen daarna u voorzien van een eerste gratis juridisch advies.