Juridisch advies Nijmegen

Juridisch advies Nijmegen

HomeJuridisch advies Nijmegen

Juridisch advies in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en heeft u juridisch advies nodig? Dan zijn wij u graag van dienst. Precise and Wise houdt zich voornamelijk bezig met het privaatrecht. Dit rechtsgebied regelt vele zaken tussen burgers onderling. Als er geschillen zijn tussen burgers is het burgerlijk wetboek bepalend. Hierin staat exact hoe geschillen dienen te worden opgelost. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met procedures bij de elf Nederlandse rechtbanken. De rechtbank Gelderland locatie Nijmegen is al vaak bij ons voorbij gekomen. Regelmatig hebben we daar zittingen.

Ook doen wij veel zaken buiten de rechter af. Dit verdient altijd de voorkeur omdat dit natuurlijk veel geld bespaart maar bovendien geeft dit veel minder stress bij de cliënt. Mochten partijen er echt niet uitkomen dan is een laatste redmiddel de rechter. Gezien onze ruime ervaring kunnen wij u daarin van juridisch advies voorzien. Tijdens een zitting zal ook een pleitnota worden gebruikt om een vlammend betoog te houden.

Betaalbaar juridisch advies

Precise and Wise Juristen biedt u juridisch advies tegen een uurtarief van € 99,95 exclusief BTW. Voor veel mensen is juridisch advies tegen een dergelijk tarief een betaalbaar alternatief op het moment dat zij geen rechtsbijstandverzekering hebben. Veel mensen verdienen daarnaast net te veel om een advocaat toegewezen te krijgen op basis van Pro Deo, in de volksmond een gratis advocaat. Aan de andere kant is een uurtarief van € 200,00 exclusief BTW bij een advocaat zonder toevoeging weer te hoog voor veel mensen.

Precise and Wise

Bent u op zoek naar kwalitatief goed juridisch advies tegen een echt betaalbare prijs? Neem dan contact op met ons. Onze juristen nemen de tijd om naar het bij u gerezen geschil te luisteren en zullen daarna u voorzien van een eerste gratis juridisch advies.