Juridisch advies

Juridisch advies Purmerend

HomeJuridisch advies Purmerend

Juridisch advies in Purmerend

Woont u in Purmerend en heeft u juridisch advies nodig? Wij zijn u dan graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het privaatrecht. Dit rechtsgebied wordt toegepast bij geschillen tussen particulieren. Heeft u bijvoorbeeld een geschil met uw buren, een geschil met uw werkgever dan wel een geschil met een zakelijke partij, dan kunnen wij u daarbij helpen. Indien u een eenmanszaak heeft, dan zijn er vaak veel punten om op te letten bij het afsluiten van contracten.

Laag tarief

Het voordeel van ons juridisch advies is dat het in verhouding goedkoop is. De meeste juridische dienstverleners hanteren een tarief van minimaal € 200,00. Dit is voor de meeste mensen niet haalbaar. Daarnaast is ons juridisch advies in verhouding kwalitatief tegen een laag tarief van slechts € 100,00. Wij hebben een no-nonsense houding, dit wil zeggen dat we gewoon zeggen waar het op staat en dan op een laagdrempelige manier. Op deze manier voelt de cliënt zich over het algemeen eerder op zijn gemak en neemt gemakkelijk telefonisch contact met ons op. Hierdoor worden eventuele onduidelijkheden gemakkelijk verhelderd.

Ervaring met procedures

Inmiddels hebben we meer dan 10 jaar ervaring met juridische procedures. Indien u een gerechtelijke procedure wilt starten tegen een ander, dan kunnen wij u daarbij prima van dienst zijn. Een juridische procedure kan veel stress met zich meebrengen. Door een jurist in de armen te nemen die is gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied voorkomt dat veel stress bij de cliënt. Wij zullen voordat we een zaak aannemen eerst onderzoeken of de zaak een goede kans van slagen heeft. Het heeft namelijk geen zin om tijd en energie te steken in een kansloze zaak. Bovendien wordt de rechtspraak daarmee onnodig belast.

We geven altijd aan dat we een inspanningsverplichting hebben richting de cliënt. We kunnen echter nooit garanderen dat we een zaak winnen. Je bent namelijk altijd afhankelijk van een rechter die weer op zijn eigen manier kijkt naar een zaak. Dit heeft te maken met het feit dat het recht vaak ook op meerdere manieren te interpreteren is. In de lagere rechtspraak zie je dan ook vaak verschillende vonnissen over vergelijkbare zaken. Mocht u juridisch advies nodig hebben en u woont in Purmerend, dan zijn wij u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.