Juridisch advies

Juridisch advies Tilburg

HomeJuridisch advies Tilburg

Juridisch advies in Tilburg

U heeft juridisch advies in Tilburg nodig. U heeft een tv gekocht bij een elektronica winkel bij u in de buurt in Tilburg. Echter nadat u de tv heeft geïnstalleerd merkt u dat het beeld niet goed is, er zit namelijk heel veel ruis door het beeld. U probeert nog eens om de tv goed aan te sluiten, echter blijft het beeld met ruis.

U geeft aan de winkelier aan, dat u graag ziet dat de tv wordt hersteld of een nieuwe tv wilt. Tegen al uw verwachtingen in geeft de winkelier aan dat hij u niet verder kan helpen, omdat u geen verzekering voor de tv heeft afgesloten. U geeft aan dat het toch niet zo kan zijn dat u een dure tv koopt en dat deze het niet blijkt te doen. De winkelier heeft daar echter geen boodschap aan en vertelt u dat u de tv kan laten repareren, maar dat u dat waarschijnlijk € 1.000,00 gaat kosten.

U besluit om een jurist in de armen te nemen om deze situatie juridisch te laten onderzoeken. Een goed kantoor voor kwalitatief juridisch advies tegen een redelijke prijs is Precise and Wise Juristen. Zij hebben een uurtarief van slechts € 99,95. Zij kunnen in heel Nederland cliënten van juridisch advies voorzien zoals bijvoorbeeld juridisch advies in Amsterdam of juridisch advies in Rotterdam. Kenmerkend voor onze juristen is dat zij een laagdrempelige houding hebben tegenover hun cliënten. Hierdoor verloopt de communicatie op een ontspannen en niet al te formele manier.

Precise and Wise

Woont u in de omgeving Tilburg en u bent op dit moment in een juridisch conflict verzeild geraakt en u ziet geen kans meer om het onderling met de andere partij op te lossen, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u uiteraard bijstaan.