Juridisch advies Tilburg

Juridisch advies Tilburg

HomeJuridisch advies Tilburg

Juridisch advies in Tilburg

Woont u in Tilburg en heeft u juridisch advies nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij houden ons bezig met geschillen tussen burgers, tussen bedrijven en burgers en bedrijven onderling. Als het om bedrijven gaat zijn dit bedrijven in het klein- en middenbedrijf. Het voordeel van ons advies is allereerst het lage tarief wat wordt gerekend. Wij hanteren altijd een tarief van € 100,00 exclusief BTW. In tegenstelling tot veel andere dienstverleners in de juridische wereld is dit een vrij laag tarief.

Duidelijke aanpak

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de klant zich altijd gehoord voelt. Wij zullen altijd goed luisteren naar waar de klant mee zit en wat zijn juridisch probleem is. Op het moment dat dit duidelijk is zullen we aangeven of we iets met de zaak kunnen. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen we dat aangeven. Indien de zaak wel een goede slagingskans heeft zullen we aangeven hoe we een dergelijke zaak oppakken indien dat is gewenst. Vaak wordt de zaak tegen een vaste prijs opgepakt, echter kan dit alleen bij eenvoudige zaken. Als de zaak gecompliceerd is zullen we in ieder geval een voorschot vragen.

Veel ervaring met procederen

Wij hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met juridische procedures, in en buiten rechte. Indien u naar de rechtbank wilt om een bepaald bedrag, een doen of nalaten te vorderen, kunnen wij u prima bijstaan. Wij hebben veel ervaring met procederen en weten dus waar we op moeten letten bij het schrijven van dagvaardingen of verzoekschriften. Als de rechter bepaalt dat er een rechtszitting moet worden ingelast, ook wel een comparitie van partijen genoemd, is het belangrijk met een goede pleitnota aan te komen zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Juridisch advies nodig

Heeft u op dit moment juridisch advies nodig en woont in Tilburg of in de buurt van Tilburg, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen de tijd om naar uw probleem te luisteren en daarop een eerste juridische visie te geven. U kunt ons via WhatsApp, telefoon of e-mail bereiken.