Juridisch advies Utrecht

HomeJuridisch advies Utrecht

Juridisch advies in Utrecht

Heeft u juridisch advies in Utrecht nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Precise and Wise Juristen verleent in Utrecht en omstreken juridisch advies zowel gerechtelijk als buiten gerechtelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het civielrecht. Dit zijn dus zaken die spelen tussen burgers onderling. Zoals bijvoorbeeld het burenrecht of het verbintenissenrecht. Wij procederen zeer regelmatig voor de verschillende rechtbanken in Nederland waarbij wij onze cliënten met raad bijstaan. Wij hebben daarom veel ervaring met procederen en weten daarom waar we tijdens een zitting op moeten letten. Het houden van een goed pleidooi middels een goed geschreven pleitnota kan veel verschil maken in een zaak.

Juridisch advies arbeidsrecht

Ook als het gaat om ontslagzaken kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met procedures omtrent ontslag op staande voet bijvoorbeeld. Het komt vrij regelmatig voor dat een werknemer de laan wordt uitgestuurd, echter vaak is het ontslag toch onterecht en kan de werknemer een forse vergoeding tegemoet zien. Het arbeidsrecht is een vrij gecompliceerd rechtsgebied waarbij het zeker is aan te raden om een jurist in te schakelen. Het komt ook vaak voor dat de werknemer en werkgever met een vaststellingsovereenkomst uit elkaar willen gaan. Wij kunnen dat proces dan begeleiden.

Precise and Wise

Het voordeel van ons is dat wij voor de meeste mensen echt betaalbaar juridisch advies verlenen. Als u op internet zoekt voor juridisch advies, dan komt u al gauw uurtarieven tegen van minimaal
€ 200,00 per uur. Echter is een dergelijk tarief voor de meeste mensen die geen recht hebben op een toevoeging toch nog een aanzienlijke financiële last. Precise and Wise Juristen kan u in Utrecht voorzien van juridisch advies voor maar slechts € 99,95 per uur. Op deze manier is het voor een rechtzoekende toch betaalbaar om zijn recht te halen.