Juridisch advies Zaandam

Juridisch advies Zaandam

HomeJuridisch advies Zaandam

Juridisch advies in Zaandam

Woont u in Zaandam en heeft u juridisch advies nodig, dan staan wij u graag terzijde in dat geval. Wij houden ons bezig met het civielrecht. Dit rechtsgebied is onderverdeeld in meerdere rechtsgebieden. Het civielrecht bevat met name rechtsregels die kunnen worden ingezet als er geschillen zijn. Dit kunnen geschillen tussen burgers onderling, een bedrijf en een burger dan wel twee bedrijven onderling zijn.

Voordelig juridisch advies

Het voordeel van ons juridisch advies is dat het in verhouding met andere dienstverleners een erg voordelig tarief heeft. De oorzaak hiervan ligt met name in het feit dat er geen duur kantoor is. Wij bieden juridisch advies voor € 100,00 per uur aan. Dit is voor de meeste mensen een haalbaar tarief. Als dit voor u een te hoog tarief is heeft men vaak recht op een toevoeging van een advocaat. Men kan dan op basis van pro deo een zaak starten.

Laagdrempelig

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat er goed naar de klant wordt geluisterd zodat die zich gehoord voelt allereerst. Wij communiceren op een laagdrempelige manier. Op die manier voelt de cliënt zich ook eerder op zijn gemak en zal de communicatie over het algemeen een stuk soepeler lopen. Vaak zien we dat cliënten ook gemakkelijker opbellen als zij een vraag hebben of met iets zitten. Hierdoor worden onduidelijkheden in een vroeg stadium ondervangen.

Team gevoel

Wij gaan altijd echt achter de cliënt staan als wij deze bijstaan in een procedure, hierdoor ontstaat een teamgevoel. Heeft u op dit moment een geschil of heeft u behoefte aan verheldering van uw rechtspositie en u woont in Zaandam, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen u telefonisch altijd eerst een advies geven als dat direct kan worden aangegeven. Op die manier weet u waar u staat en kunt u wellicht de zaak verder zelf afhandelen. Mocht er meer hulp mocht er meer hulp nodig zijn, dan staan wij u graag terzijde.