Juridisch advies

Juridisch advies nodig?

HomeJuridisch advies

Juridisch advies

Heeft u juridisch advies nodig? Dan bent u bij Precise and Wise aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het civielrecht en dan met name het verbintenissenrecht en burenrecht. Ook zijn wij thuis in het consumentenrecht of arbeidsrecht. Indien u een juridisch conflict heeft is dat vaak vermoeiend. Gelukkig kunnen de meeste conflicten ook weer snel worden opgelost. Dit kan door middel van een goede juridische brief met de juiste insteek en juridische termen. Daarnaast kunnen wij ook als bemiddelaar optreden om tot een oplossing te komen.

Indien u juridische documenten, zoals een arbeidsovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst of freelancecontract nodig heeft voor uw onderneming of voor u zelf, dan kunnen wij voor u de documenten opstellen. Als u zelf al een overeenkomst heeft opgesteld kunnen wij uw overeenkomst controleren op juridische fouten en het contract aanvullen waar nodig.

Vaste prijs of uurtarief

Als u een zaak door ons laat behandelen houden wij u altijd op de hoogte van de vorderingen. Op deze manier is het voor de cliënt transparant. In tegen stelling tot veel dienstverleners leveren wij daarnaast voor een betaalbare prijs juridisch advies. Wij kunnen van te voren een vaste prijs met u afspreken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Soms is de zaak echter te complex om op basis van een vaste prijs te werken en zal de zaak op basis van uurtarief van € 99,95 excl. BTW worden behandeld.

Juridisch advies in procedure

In veel opzichten is het beter om een juridisch conflict buiten de rechter op te lossen. Soms is het echter onvermijdbaar om een procedure te starten tegen de ander. Precise and Wise heeft ruim ervaring met het voeren van procedures bij de rechtbank. Daardoor weten wij precies welke stappen er moeten worden genomen in een procedure. Door de ruime ervaring weten we ook waar rechter gevoelig voor zijn en hoe je het beste een pleidooi kan houden. Op die manier krijgen we de rechter sneller aan onze kant. De rechter van de betreffende rechtbank zal uiteindelijk een uitspraak doen tussen partijen. Partijen dienen zich dan te houden aan het vonnis. Indien de veroordeelde partij zich niet aan het vonnis houdt zal een deurwaarder worden ingeschakeld. Hij kan bijvoorbeeld beslagleggen op spullen van de veroordeelde.

Juridisch adviesbureau

Heeft u een geschil waar u niet uitkomt? Neem dan direct contact op met ons voor advies. Een jurist van ons luistert naar uw probleem en geeft u vervolgens een eerste gratis juridisch advies. Mocht blijken dat er meer nodig is dan een gratis juridisch advies, dan kunnen wij uw geschil in behandeling nemen voor slechts € 99,95 per uur of op basis van een vaste prijs.