Jurist arbeidsrecht

Jurist arbeidsrecht nodig?

HomeJurist arbeidsrecht

Jurist arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een deskundige jurist arbeidsrecht? Neem dan direct contact op met een jurist van Precise and Wise Juristen. Zij nemen de tijd om naar uw probleem te luisteren en zullen vervolgens een gratis eerste juridisch advies geven. Hierdoor weet u wat uw rechtspositie is en u vervolgstappen kunt nemen.

  • Jurist arbeidsrecht
  • De beste rechtshulp
  • Voor een betaalbare prijs

Precise and Wise

In deze tijd van economische crisis met een record aantal faillissementen en ontslagen hebben veel mensen behoefte aan een scherpe jurist. Als u bijvoorbeeld kennelijk onredelijk of onregelmatig ontslag heeft gekregen of u bent onrechtmatig op staande voet ontslagen, dan kunnen de ervaren juristen van Precise and Wise Juristen een bodemprocedure of kortgedingprocedure voor u starten bij de kantonrechter.

Echter is het niet altijd de beste oplossing om direct een gerechtelijke procedure te starten. Onze juristen zullen altijd eerst buitengerechtelijk trachten de werkgever en werknemer tot elkaar te brengen zodat het betreffende conflict zonder tussenkomst van een rechter kan worden opgelost.