Juridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

HomeJuridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

Woont u in Almere en heeft juridisch advies nodig? Neem dan contact met Precise and Wise op. Wij kunnen u voorzien van juridisch advies. Wij zijn gespecialiseerd in het civielrecht, zoals het verbintenissenrecht, burenrecht, consumentenrecht et cetera. Als u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer heeft laten maken en deze voldoet niet aan deugdelijk werk, dan kunnen wij u bijstaan in een dergelijke procedure. Maar ook in het geval u juridisch advies nodig heeft op het gebied van consumentenrecht kunnen we u prima helpen. Zowel buiten gerechtelijk als gerechtelijk kunnen wij u van advies voorzien. Kenmerkend voor onze werkwijze is de transparante manier van werken. Wij houden u constant op de hoogte van hetgeen er aan de hand is.

Kwalitatief advies

Het voordeel van onze dienstverlening is met name dat wij kwalitatief goed juridisch advies verlenen tegen een redelijke prijs. Ook als u naar de rechter wilt kunnen wij u helpen tegen een veel lager tarief dan dat de meeste juristen of advocaten aanbieden. De lagere kosten hebben er mee te maken dat we geen hoge kantoorkosten hebben. Naast de lagere prijs hebben wij een no-nonsense mentaliteit en zijn laagdrempelig in de communicatie naar de cliënt toe. Hierdoor nemen cliënten makkelijk contact met ons op zodat eventuele problemen in een vroegtijdig stadium worden voorkomen. Het is beter om een paar keer meer te bellen met elkaar dan dat er misverstanden ontstaan.

Uw geschil opgelost

Als u een juridisch conflict heeft en u woont in de omgeving van Almere neem dan vrijblijvend contact op. Wij hebben ruime ervaring met het oplossen van de meest voorkomende juridische geschillen zoals u die ook voorbij ziet komen bij de rijdende rechter op de televisie. Naast de gedegen kennis van het recht hebben wij ook ruime ervaring met procederen voor de kantonrechter.