Juridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

HomeJuridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

U woont in Almere en heeft juridisch advies nodig op het gebied van huurrecht. In uw huurcontract dat is opgesteld staat dat bij hennepteelt het huurcontract ontbonden mag worden. Dit is een dusdanig ernstige inbreuk op het huurcontract dat voortzetting van het contract naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid niet van de verhuurder verlangt kan worden. Afgelopen maandag heeft de politie een inval gedaan in uw pand vanwege verdenking van hennepteelt door de huurder. In de woning trof de politie een gehele hennepplantage aan op de 2de verdieping.

Daarop wendt u zich tot uw jurist voor juridisch advies. U geeft aan dat u graag wilt dat de jurist per direct de huurovereenkomst buitengerechtelijk ontbindt. De huurder moet de woning binnen drie weken verlaten met de zijne en de huurder binnen drie weken de sleutels moet afgeven. Na drie weken heeft u echter nog geen enkele reactie van de huurder ontvangen.

Uw juridisch geschil opgelost

Als u een juridisch conflict heeft zoals bijvoorbeeld bovenstaande situatie en u woont in de omgeving van Almere, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u goed van dienst zijn. Zij hebben ruime ervaring met het oplossen van de meest voorkomende juridische geschillen. In een situatie als bovenstaand kunnen onze juristen u bijvoorbeeld perfect helpen met het dagvaarden van de huurder voor de kantonrechter. Naast de gedegen kennis van het recht hebben zij namelijk ook ruime ervaring met procederen voor de kantonrechter.

Kenmerkend voor Precise and Wise Juristen is de transparante manier van werken, in die zin dat zij constant de cliënt op de hoogte houden van hetgeen er aan de hand is. Daarnaast zijn de juristen laagdrempelig ten gevolge waarvan de communicatie op een ontspannen wijze verloopt. Woont u in Almere en heeft u dringend juridisch advies nodig? Neem dan direct contact op met onze juristen, zij luisteren aandachtig naar uw probleem en geven u een eerste gratis juridisch advies.