Juridisch advies Amsterdam

Juridisch advies Amsterdam

HomeJuridisch advies Amsterdam

Juridisch advies Amsterdam

Woont u in Amsterdam en heeft u juridisch advies nodig? Dan bent u Precise and Wise aan het goede adres. Wij kunnen u voorzien van privaatrechtelijk juridisch advies. Dit is bijvoorbeeld contractenrecht, huurrecht, consumentenrecht of burenrecht. Als u een juridisch conflict heeft is dat vaak mentaal vermoeiend en wilt u dat het wordt opgelost. Gelukkig zijn de meeste conflicten weer makkelijk op te lossen. Voor een juridisch advies in Amsterdam en omgeving neemt u contact op met Precise and Wise Amsterdam. Noteer alvast ons telefoonnummer het kan u altijd van pas komen. Ervaren juristen staan u met raad en daad bij op vele terreinen.

Particulier of ondernemer

Als ondernemer kunt u in aanraking komen met situaties waarbij een degelijk juridisch advies gewenst is. Bijvoorbeeld het opstellen van contract- voorwaarden of leveringsvoorwaarden, of in hoeverre bent u aansprakelijk voor ongelukken met door u geleverde apparatuur. Wij kunnen u op vele terreinen juridisch bijstaan. Een goed advies vooraf kan hoge kosten achteraf voorkomen. Als particulier kunt u in situaties terechtkomen waarbij u een degelijk juridisch advies wilt hebben. Een arbeidsconflict bijvoorbeeld of bij een woonconflict of klachten over een overheidsinstantie. Wij kunnen u bijstaan met een analyse van de situatie en een advies op maat.

Als u een juridisch conflict heeft en u komt er buitengerechtelijk niet uit met de tegenpartij, dan kunnen wij u ook bijstaan. Al ruim 10 jaar dagvaarden wij voor de rechtbanken in heel Nederland. Wij zijn al bij alle rechtbanken in Nederland geweest. Elke rechtbank is weer anders en hebben vaak ook een andere manier van rechtspreken, wat soms verwarrend kan zijn. Door onze ruime ervaring met procederen weten wij hoe een procedure bij de rechtbank sector kanton gaat. Mocht u het als cliënt prettig vinden om voor de zitting een ontmoeting te hebben, dan is dat uiteraard mogelijk.