Juridisch advies Apeldoorn

Juridisch advies Apeldoorn

HomeJuridisch advies Apeldoorn

Juridisch advies Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en heeft u juridisch advies nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van het civielrecht. Daar ligt onze deskundigheid. Veel zaken die wij behandelen gaan over het consumentenrecht, arbeidsrecht of contractenrecht. Als u bijvoorbeeld als consument een contract sluit mogen bedrijven geen bedingen hanteren die strijdig zijn met de wet. In zo’n geval zou de consument dus worden benadeeld. Een dergelijk beding kan worden vernietigd.

Juridische brief

Als er een bepaald conflict is gerezen kunnen wij u buitengerechtelijk helpen om de zaak op te lossen. Door middel van een juridische brief kan een probleem snel opgelost zijn. Als dat niet lukt kunnen wij u vaak ook bij de rechter helpen. Wij kunnen dan bijvoorbeeld de tegenpartij dagvaarden. Wij bieden u juridisch advies aan voor € 99,95 per uur. Voor sommige zaken is en advocaat verplicht, maar voor de meeste niet. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn en zijn er geen torenhoge advocaattarieven van toepassing.

Aanpak en luisteren

Wij vinden het belangrijk dat de klant zich goed gehoord voelt en ook het advies krijgt waar hij of zij om vraagt. Luisteren naar wat de wens van de klant is, is belangrijk. Wij luisteren aandachtig naar uw probleem en geven u vervolgens een eerste gratis juridisch advies. Ook vinden wij het belangrijk dat we de klant van te voren aangeven op welke basis we een zaak eventueel oppakken. Dit kan namelijk op uurtarief of op basis van een vaste prijs. Soms is een casus echter te complex om deze op basis van een vaste prijs aan te nemen. Als u, uw zaak bij ons laat behandelen zullen we altijd van te voren aangeven hoe de zaak wordt opgepakt. Neem vrijblijvend contact op met Precise and Wise Juristen.