Juridisch advies Arnhem

Juridisch advies Arnhem

HomeJuridisch advies Arnhem

Juridisch advies in Arnhem

Woont u in Arnhem en heeft u juridisch advies nodig, neem dan contact op met Precise and Wise Juristen. Wij kunnen u voorzien van advies. Het voordeel van ons kantoor is dat u direct een jurist aan de telefoon heeft die u kan voorzien van een eerste gratis juridisch advies. Dit houdt in dat u kosteloos uw vraag kunt stellen aan een jurist en daar dan direct een antwoord op krijgt. Het kan voorkomen dat de vraag die u stelt niet onder de specialisatie van ons valt. In dat geval zullen wij u aangeven wat voor een advocaat of jurist u nodig heeft voor het beantwoorden van uw vraag. Ook kunt u de vraag via de e-mail stellen of via WhatsApp. We zullen daar dan binnen een dag op terugkomen. Op die manier weet u wat u moet doen of waar u staat.

Bestudering casus

Soms is de vraag echter te complex om daar direct een antwoord op te kunnen geven. Als dat het geval is zullen we aangeven dat we meer tijd nodig hebben om uw positie te verhelderen. Indien u wenst dat wij uw casus bestuderen en daar een antwoord op geven, dan zullen wij aangeven dat daar wel kosten aan verbonden zijn. U kunt dan kiezen of u dat wilt uiteraard. Na het bestuderen van uw casus zullen wij u het advies sturen en indien u nog vragen heeft daarover dan kunt u uiteraard nog vragen stellen.

Precise and Wise

Indien u een geschil heeft met een ander dan kunnen wij uiteraard ook uw dossier behandelen. Wij hebben veel ervaring met procedures bij de Kantonrechter en kunnen u daarom ook goed adviseren in procedures in Arnhem. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op over uw situatie, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.