Juridisch advies Breda

HomeJuridisch advies Breda

Juridisch advies in Breda

Woont u in Breda en heeft u juridisch advies nodig? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende geschillen tussen burgers. Denk bijvoorbeeld aan geschillen op het gebied van het contractenrecht, het burenrecht of het arbeidsrecht. Het voordeel van onze dienstverlening is dat wij laagdrempelig zijn. Hierdoor nemen cliënten gemakkelijk contact met ons op zodat eventuele onduidelijkheden in een vroeg stadium worden voorkomen.

Veel ervaring met procedures

Wij staan altijd voor onze cliënt, in die zin dat wij vol overgave opkomen voor het probleem van de cliënt. Uiteraard moeten wij zelf ook er van zijn overtuigd dat de zaak haalbaar is. Wij hebben intussen al meer dan 10 jaar ervaring met juridische procedures, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk. Het is uiterst raadzaam om een jurist of advocaat in de armen te nemen als u van plan bent een gerechtelijke procedure te starten. Zowel mentaal als fysiek kan een procedure een behoorlijke impact hebben. Het is daarom extra fijn als er een ter zake deskundige u bijstaat zodat u minder gestrest raakt van die procedure.

Daarnaast is het natuurlijk verstandig om uw probleem uit handen te geven aan een deskundige op het gebied van juridisch advies. Op die manier weet u in ieder geval zeker dat de juiste juridische stappen worden doorlopen om uw zaak aanhangig te maken bij de rechtbank. Nadat de zaak aanhangig is gemaakt bij de rechtbank zal de tegenpartij een conclusie van antwoord indienen, eventueel met een tegeneis, een eis in reconventie genoemd. Daarna zal de rechter een zitting planning met partijen zodat hij een beeld van de personen kan krijgen en eventueel een schikking kan bewerkstelligen tussen partijen.

Gedegen juristen helpen u

Indien u op zoek bent naar een deskundige jurist in Breda, dan kunnen de juristen van Precise and Wise u bijstaan. Naast een gedegen kennis van het recht hebben wij ook ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures voor de rechtbank sector kanton. Bel of e-mail ons en ontvang direct een eerste gratis juridisch advies.