Juridisch advies

Juridisch advies Breda

HomeJuridisch advies Breda

Juridisch advies in Breda

U heeft juridisch advies in Breda nodig. U woont in Breda en heeft een mooie auto gekocht. Na drie maanden rijdt u met uw vrouw naar Amsterdam om een theatervoorstelling bij te wonen, echter tijdens het rijden merkt u dat er rook onder de motorkap vandaan komt. U zet de auto direct aan de kant van de weg en doet de motor uit. U belt direct de wegenwacht. Na kort onderzoek geeft de wegenwacht aan dat de motor inwendig ernstig is beschadigd ten gevolge van een defect aan het koelsysteem.

Daarop belt u het autobedrijf welke de auto heeft geleverd en vertelt hen over de bestaande situatie. U zegt dat u graag ziet dat zij de motor herstellen dan wel vervangen op hun kosten omdat het maar drie maanden geleden is dat u de auto bij hen gekocht heeft. Echter geeft het autobedrijf aan dat de kosten voor uw eigen rekening komen omdat u de auto zonder garantie zou hebben gekocht.

U weet niet wat u met deze situatie aan moet en gaat opzoek naar een goede jurist in Breda voor juridisch advies. Echter zijn er zoveel juristen die zich aanbieden in Breda dat u niet weet welke u moet kiezen. Waar moet ik op letten vraagt u zichzelf af. Zijn bijvoorbeeld alle juristen even deskundig?

Het is goed om jezelf als consument dergelijke vragen te stellen. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen juristen. De ene jurist rekent bijvoorbeeld een veel hoger uurtarief dan de ander. Ook zijn lang niet alle juristen even deskundig, het komt immers vaak voor dat er juridische fouten worden gemaakt in procedures of anderszins. Van belang is daarom te kijken naar geschreven recensies over een juristenkantoor. Op die manier kunt u een beter beeld krijgen over de prestaties van het kantoor.

Gedegen juristen helpen u

Indien u op zoek bent naar een deskundige jurist in Breda, dan kunnen de juristen van Precise and Wise Juristen u bijstaan. Naast een gedegen kennis van het recht hebben zij ook ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures voor de rechtbank sector kanton. Bel of e-mail ons en ontvang direct een eerste gratis juridisch advies.