Juridisch advies Den Haag

HomeJuridisch advies Den Haag

Juridisch advies in Den Haag

Woont u in Den Haag en heeft u juridisch advies nodig? Precise and Wise helpt u dan graag verder. Wij houden ons bezig met de meest voorkomende geschillen tussen burgers. Het gaat hier dan om het civiele recht wat is vastgelegd in het burgerlijk wetboek. Voorbeelden van rechtsgebieden waar wij ons mee bezig houden zijn het contractenrecht of burenrecht. Burenrecht is een rechtsgebied dat gaat over problemen tussen buren. Veel voorkomende problemen zijn het niet respecteren van erfdienstbaarheden, maar ook dat men de buur ervan beticht aan landje pik te doen doordat de schutting op een plaats staat die niet overeenkomt met de coördinaten van het kadaster.

Kwalitatief juridisch advies

Het voordeel van ons juridisch advies is dat we kwalitatief juridisch advies geven voor een lage prijs, namelijk € 100,00 excl. BTW per uur. De meeste bedrijven hanteren uurtarieven die voor de meeste mensen niet betaalbaar zijn. Wij vinden het belangrijk dat het recht er voor iedereen is en niet alleen voor de vermogende mens. Zo is het mogelijk dat ook minder vermogenden hun recht kunnen halen bij de rechtbank. De rechter zal dan een uitspraak geven waaraan alle beide partijen zich dienen te houden.

Procedure bij rechtbank

Als u een gerechtelijke procedure wilt starten zouden wij u ook bij kunnen staan. Inmiddels hebben wij 10 jaar ervaring met procedures bij de verschillende 11 rechtbanken in Nederland. Maar ook buitenrechtelijk kunnen we u van juridisch advies voorzien. Een juridische procedure wordt ingeleid met een dagvaarding die wordt uitgebracht door een deurwaarder. De gedaagde partij krijgt vervolgens de gelegenheid om een antwoord te geven op de dagvaarding. Op die manier is de rechter op de hoogte van de standpunten van beide partijen en kan hij beslissen wat er met de zaak moet gebeuren. Vaak zal er een comparitie van partijen plaatsvinden, dit is een rechtszitting waarbij partijen mondeling worden gehoord door de rechter.

Precise and Wise

Indien u juridisch advies nodig heeft en u woont in Den Haag of de omgeving van Den Haag, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw vraag. Wij zullen u aangeven of we wat met u zaak kunnen en zullen daarbij ook aangeven wat de kosten zullen zijn.